Πινακίστε τις τάσεις γιλέκο, yay ή όχι;

Πιναρισμένες τάσεις γιλέκο, yay ή nay; Αξιολογούμε και αποθηκεύουμε διεξοδικά και αποθέτουμε σε άλλα είδη στροφών, παντελόνι, φούστες μολυβιών – αλλά τα γιλέκα πέφτουν πάντα από το δρόμο.

@Aaylingk
Ένα πλεκτό γιλέκο θα μπορούσε να θεωρηθεί ως βασικό επόμενο επίπεδο και είναι επίσης ένα κομμάτι τάσης για την εποχή. Θα αναθεωρήσουμε τις διαφορετικές ιδέες για το γιλέκο πουλόβερ σύντομα. Αλλά εδώ είναι μερικές εμπνευσμένες ιδέες για το πώς να φορέσετε ένα γιλέκο πουλόβερ που καλύπτει πολλαπλά στυλ.

thesilvermermaidxo
Πλεκτό γιλέκο πουλόβερ
Άγιος Λούσου
Πετάξτε ένα πάνω από μια λευκή μπλούζα, και έχετε τον εαυτό σας αρκετά προς τα εμπρός. Στρώστε ένα πλεκτό γιλέκο πάνω από οποιοδήποτε παλιό υπερμεγέθη κουμπιά ή πουκάμισο για να το κάνει να αισθάνεται τόσο έτοιμο για πτώση όσο και καινούργιο.

paola.ambre
Καλωδιακό πουλόβερ γιλέκα, αν το αισθητικό γιλέκο πουλόβερ εκρήγνυται εξαιτίας των ολοένα και δημοφιλών τάσεων της μόδας της δεκαετίας του ’90, ή επειδή η νέα ζωή αναπνέεται σε σκοτεινή και ελαφριά ακαδημαϊκή μόδα, ποιος ξέρει; Αλλά, ένα πράγμα είναι σίγουρο, θέλετε να δοκιμάσετε την τάση της μόδας του πλέγματος. Πιστέψτε το ή όχι, τα γιλέκα πουλόβερ μπορούν να ενσωματωθούν σε μια μινιμαλιστική στολή εύκολα. Δοκιμάστε ένα μονόχρωμο γιλέκο πουλόβερ και ένα combo παντελονιού για το ιδανικό εκλεπτυσμένο στυλ.

onparledemode
Πλέξιμο χείλος
mille_emilie
Πλέξιμο χείλος
Λοιπόν, τι πιστεύετε για τις πλεκτές τάσεις γιλέκο, yay ή όχι;

Mikaelasundlov
Maryljean

Λίζακστερ
Ριγέ καλώδιο-δεμένη βαμβακερή-μπλοκ δεξαμενή χελώνα
lasaisondecamille
jmuchelas
Ακμή στούντιο kandra ρουστίκ γιλέκο πουλόβερ πουλόβερ
aaylingk

Δείτε επίσης

Φθινόπωρο μόδα, κατάστημα & στυλ, χειμερινή περίοδο μόδα
Επεξεργαστής Picks: Το πιο αγαπημένο από τον Charles & Keith Fall/Winter 2021

Χοντρό πλεκτό
@thesilvermermaidxo
@Tessplk

Uncategorized